Fair Play Cup

Labdarúgás
Iskolánk egy fiú és egy lány csapattal is képviselte magát a Coca-Cola Cup helyébe lépő, az MLSZ által szervezett amatőr labdarúgóknak kiírt verseny, a Fair Play Cup körzeti selejtezőjében.
Idén remekül szerepeltek Deák Béla focistái, akik az április 21-én, Tatabányán büszkén álltak a dobogó legmagasabb fokára.
Jókai Mór Gimnázium Fiú csapattagok: Szuri Zoltán, Jenei Tamás, Csajághy Bence, Nagy Dénes, Kővári László, Olexa Barnabás, Asbóth Tibor, Borbély Bence Tamás
A Deák Béla tanár úr által irányított lánycsapat az április 21-i, tatabányai megyei döntőn szintén az előkelő I. helyezést érte el.
A Jókai Mór Gimnázium lánycsapat tagjai: Szabó Blanka, Baldoni Vanessa, Czérna Fanni, Pogrányi Petra, Sebestyén Evelin, Ősz Katalin, Juhász Martina, Széll Panna.
Az országos döntőben fiúcsapatunk nem tudta megmutatni, hogy érdemesek a bajnoki címre, mivel a csapattagok jórésze a döntő időpontjában a korosztályos magyar válogatott tagjaként a Svédországban megrendezett floorball világbajnokságon vett részt.
Lánycsapatunk részt vett az országos döntőben, azonban sajnos a csoportküzdelmek során kiesett a bajnokságért folytatott versenyből. Teljesítményük így is rendkívüli, nagyon büszkék vagyunk rájuk!

Gratulálunk a csapatoknak és felkészítőjüknek!

Képek: